Du visar för närvarande DIY-projekt: Skapa en egen ”Nalle Puh”
Staffan & "Nalle Puh"

DIY-projekt: Skapa en egen ”Nalle Puh”

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:DIY
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
  • Lästid:4 minuters läsning

Hej allihopa! Jag är väldigt exalterad att dela med mig av mitt senaste DIY-projekt – att skapa en egen ”Nalle Puh”. Som ni kanske vet, jag älskar att hitta nya, kreativa sätt att uttrycka min kärlek för pyssel. Så i det här projektet beslöt jag att göra en Nalle Puh på kort tid och med en liten twist!

Tyger från Panduro

Men för att börja, lät mig berätta om materialen jag använde. Jag köpte några tyger från Panduro, vilka har en fantastisk variation av färger och kvaliteter. Och här kommer den delen som verkligen gör det här projektet unikt: istället för att använda tråd för att sätta ihop tyget, beslöt jag att använda flytande latex. Ja, ni hörde rätt, flytande latex!

Tyg med flytande latex

Jag har aldrig använt flytande latex på det här sättet förut, men jag tyckte att det kunde vara ett roligt experiment. Det visade sig vara en bra idé! När latexen stelnade blev den som gummi, vilket höll ihop nallen effektivt och gav en intressant textur.

Stoppad gul nalle ska få röd tröja

Slutresultat av nallen

Men, som med alla kreativa projekt, blev slutresultatet lite annorlunda än vad jag initialt hade föreställt mig. Istället för att vara en kopia av den klassiska Nalle Puh, blev min nalle mer lik en gul Katten Findus-liknande Nalle Puh. Men vet ni vad? Jag älskar det!

Den färdiga Nalle Puh nallen

Det är charmigt att se hur en idé kan utvecklas och förändras när man faktiskt börjar arbeta med den. Kreativitet handlar inte alltid om att göra något perfekt, utan om att ha kul och njuta av processen.

Se mig skapa nallen på YouTube

Jag filmade hela processen och jag är väldigt glad att kunna dela videon med er. Ni kan se hela min kreativa process, från början till slut, och kanske till och med bli inspirerade att prova något nytt själva.

Tack för att ni följer med på min kreativa resa. Jag ser fram emot att dela mer DIY-projekt och pysseläventyr med er i framtiden!

Pstaffan och hans DIY nalle Puh

För att sammanfatta så vill jag verkligen uppmana er att våga prova något som ni inte har gjort förut, vem vet hur bra det kan bli när man inte tänker för mycket!